Wormen in ontlasting

Mocht u wormen aantreffen in de ontlasting. Zorg dat je ze pakt. Zo vervelend als het ook mag klinken, ofwel de worm of de besmette ontlasting vast te leggen, plaatst u deze in een plastic zak of een andere gesloten verpakking, en breng het naar uw arts voor analyse.

De behandeling is altijd in de vorm van de gepaste anti-worm medicatie. Vermox, een van de sterkste voorgeschreven anti-worm medicijnen op de markt, bijvoorbeeld, is zo effectief dat kan wegvagen de meeste gevallen met een tablet, zegt Dr Herrera. “Gewoon om er zeker van, ik zal het voor te schrijven voor het hele gezin voor drie dagen, en dat is meestal het einde ervan,” zegt hij.

Dit klinkt vreemd maar zet een tape val. Als je denkt dat je hebt gezien of gevoeld een worm, maar niet zeker bent, kunt u een wormpjes val met plakband gerold in een cilinder, plakkerige kant naar buiten. Net voor het slapen gaan, plaats de tape op een van je billen in de buurt van je anus. Wanneer de worm kruipt uit te leggen zijn eieren, de eieren of zelfs de worm kan vast komen te zitten aan de tape. In de ochtend, de tape op te slaan (en de worm, als er een is), en breng het naar uw arts te laten analyseren, zegt Dr Ruderman. (Dit is een goede techniek te gebruiken op kinderen die klagen over wigglies in hun bodems in de nacht.)

Was die vellen. Als u of uw kinderen worden behandeld voor wormen, grondig (en onmiddellijk!) Was uw lakens en kussenslopen in heet water om wormeieren die kunnen worden vastklampen aan de platen te doden. “Oxyuren zijn zeer besmettelijk,” zegt Dr Ruderman. “De eieren kunnen in het bed opgenomen en doorgegeven van de ene persoon naar de andere.”

En je handen. Ooit gewerkt in het vuil en dan lunchen zonder het wassen van je handen? Het kan zijn dat de invoering van wormen in je eigen lichaam. Worm eitjes en larven kunnen krijgen onder je nagels als je buiten gewerkt, zegt Dr Herrera.

Stop met duim-en vinger-zuigen. Tiny vingers die zijn te spelen in de zandbak mogen niet hun weg in de mond van uw kind, zegt Dr Herrera.Houd uw schoenen aan. Omdat sommige wormen genaamd Ascaris daadwerkelijk kan de huid binnen te dringen, is het best om je schoenen te houden tijdens het lopen op de grond of gras, zegt Dr Herrera.

Eet alleen goed gekookt varkensvlees, rundvlees en vis. Sommige wormen die leven bij varkens, rundvee en vis kan eigenlijk uiteindelijk het maken van hun huis in jou als larven leven in het vlees wordt niet gedood tijdens het koken,